Out of town


Dagen har tillbringats med Isa. Vi har sprungit och sen åkte vi till Center syd där vi fick bli sminkade och sedan fotade. Vi stod i kön i två timmar, men det var det näsan värt. Man fick sedan korten i handen och så finns dd på internet också. Jag har också hittat en tröja från NN07 som var väldigt fin. Ha det gött :)

Expect the worst and you´ll never be disappointed


DAGEN: Springa med Isa - bada i bubbelpool - till stan/ väla eller något annat
 

I forgot to say this


Har gkömt att berätta om den fantastiska tjejkvällen i fredags. Vi var tio tjejer som sov i ett rum. Åt pizza, kollade på film, "tjejsnack" och gooodiiiss! Vaknade vid åtta av att Kajsa då hällde vatten på min nacke. Vi år frallor + flingor. Sen var dedt dags för lek haha. Vi hade två lag och man skulle börja med att snurra 10 varv runt en pinne, ta upp ett äpple ur en spann, springa runt studsimattan, ta en godisbit ur en tallrik med mjöl och sen in i mål!
 

Always remember that you are unique, just like everybody else


we♥it on iphone


hey sunlight


Kom hem för ett bra tag sen. Ovanligt fint väder? Tänkte gå ut och fota så jag får se om det blir av senare... Ska försöka plugga lite NO-sexualkunskap och sen käka. Ingen träning idag. Tagga fisk på hemkunskapen imorgon, weho.
Fredag - sovis med chajjorna
Lördag - Chillpill
Söndag - springa med Isa och sen ta ett bubblebaaaad
 
 
Wilma
Skriv vad du vill här