SOLO hair


Har varit och klippt mig idag. Känns helt underbart eftersom håret är alldeles lent och luktar gott. Slingade även det, eller gjorde det lite ljusare på toppen av huvudet eller vad man säger. Blev jättenöjd fast än att det inte blev så jättestor skillnad, men det var precis det jag ville. Klippte ca 5 cm men det är fortfarande långt som tur e.
vet att jag nästan aldrig bloggar, men ska iaf försöka få in ett inlägg om dagen, P U S S
 

a la star【★】


30 januari


Helt okej dag eller faktiskt mycket okej dag. Har haft idrott och lite andra vanliga lektioner och vid matrasten hade vi det toppen. Har aldrig skrattat så mycket så att jag har gråtit här i skolan, men sånt händer. Halv sex börjar träningen och jag är faktiskt ganska taggad fast jag vet att det kommer bli stentufft. Man måste bara tänka at efter allt slit kommer resultaten att visa sig! Jag vill som sagt bli bättre i friidrott och framför allt bli bättre i mitt knä.
bloggar mer sen P U S S
 
my precious ♕

Det ska bli den kallaste februari på länge


Hade tänkt att göra lite plugg, men det får vänta. Tv:n ropar på mig. Ska ändå försöka få in lite i hjärnan senare i kväll efter "grönt kort lektionen"så det blir ingen träning. Bakade scones till mellis som var bäst. Säger även förlåt till dålig uppdatering, men jag ska bättra mig! ✌
 

what a cutiepie


Den här underbara ängeln kom hem till mig i lördags! Världens sötaste ♡ ↓

Dagen blev inte så dålig iaf


Såååå underbart att det är fredag! Hade den där jääte långa rasten idag, men den gick ändå snabbt. Hade med mig varm choklad som gjorde min dag. Hade även musik som gick piss, ja lite svårt att förklara men jag hängde helt enkelt inte med (känner mig ganska dålig eftersom jag är intresserad av musik) hehe.
 
Efter da school cyklade vi hem till Fanny där vi gjorde utsökta pannkakor och fick chai latte. Kändes verkligen som jag rullade ut från dörren sen när jag skulle hem. Jag har även ridit som gick toppen och nu blir det filmmys med popcorn och te. Kan säga att det har varit en underbar dag med underbara vänner!
H U G S / W I L M A
 

Wilma
Skriv vad du vill här