DET DÄR MYSIGA


 
CARDIGAN STYLE
 
 

SOME DAYS


Dagarna har varit på topp. Vi har riktigt hård träning nu, men man känner verkligen efter varje träning att man förbättras hela tiden. Jag ängade fredagen med Fanny på hennes ridnig och det var verkligen jättemysigt. Senare på fredagkvällen var jag med F & K. 
Under lördagsmorgonen tränade jag i pålsjö och det var det hemskaste jag varit med om. Var så nära på att spy. Fixade lite i huset till kvällen då lite folk kom. Riktigt rolig kväll, men är väldigt trött idag. 
 
Är ledig måndag och tisdag som kommer ägnas åt läxor och träffa kompisar. See ya
 
 
 

LOST


Har varit sjukt mycket plugg på sistone. Prov hit och dit, men nu är jag tillbaka på banan igen. Har bara ett prov kvar denna veckan så det kommer antagligen inte bli något bloggande imorgon då jag kommer sitta framför min spanska bok hela eftermiddagen. Ses snart!DAY AND NIGHT


 
 
 
DAY AND NIGHT

NÅGOT MAN SAKNAR


Sydafrika 2011-2012
 

 

IOS 7


Har uppdaterat min mobil och tycker faktiskt att det är väldigt bra och nya funktioner med alla genvägar och effekter. Det som är dåligt är väl att det mesta när man öppnar mobilen ser ut som på en samsung eller nåt liknande, annars tycker jag att den är bra!


Wilma
Skriv vad du vill här