EN GAMMAL SLAPP
PALLASPallasspelen i Malmö idag. Har inte tävlat på länge men jag blev ändå nöjd med mina resultat. Det blev en tredje plats i häcken och en fjärde plats i längden. Allt känns bra och jag är så taggad inför SM. 

Inget mer händer denna dagen om vi inte stannar i Malmö ett tag. Ses :*

HEADS WILL ROLL


Dagen har varit super! Började dagen med en god frukost och senare under dagen bar det av till väla med tjejerna. Fick med mig en stickad tröja och ett par skor hem. Så nöjd över mina köp. Har sen jag kom hem bara kollat film, druckit te och ätit. 

Nu är jag med Elsa, Sophie och vi har det allmänt bra. Imorgon bär det av till Malmö för att tävla. Önska mig lycka till! 

BLÅ TALLRIK TILL BLÅA BÄRMin frukost idag. Har längtar så länge på att få göra pannkakor i köket och äntligen är det klart. Det kommer lagas massor av goda frukostar framåt!

TUMBLR INSPO


 

//


All kärlek till fredagar. Slutet på veckan och början på helgen. Dessutom är jag ledig mån & tis så på så sätt blir det en lång helg. Ska försöka hitta på så mycket som möjligt denna helgen, träffa vänner, tävla, shoppa osv. Mycket planerat helt enkelt!

 
 
 
Wilma
Skriv vad du vill här